Vaata kuida tähistati linna kõige glamuursemat Dom party sünnipäeva!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linna glamuurseim, lõbusaim ja suurejoonelisem pidu DOM PARTY tähistas 4. sünnipäeva, reedel 20. novembril, klubis Teater!

Foto: Klubi Teater

Neli aastat linna lõbusamaid, värvikamaid ja uskumatute live'dega pidusid said uue tähenduse eelmisel reedel klubis Teater, kui toimus Dom Party suurejooneline sünnipäev! 

Foto: Klubi Teater

Laval oli sünnipäevashow ja teiste seas astus üles ka andekas saksofoni duo! Lisaks küttis kirgi Teatri diivade kaunis, särav ja võrgutav tantsushow! Teiste seas käisid õnnitlemas näiteks ka Uku Suviste, Kristjan Kasearu ning Kristi Roosimägi.

Foto: Klubi Teater

Klubi Teater säravaim pidu Dom Party on pidudesari, mis kord kuus juba neli aastat on muutnud klubi Teatri tõeliseks paradiisiks, pakkudes alati külalistele unustamatu elamuse!

Foto: Klubi Teater

Luksusautod, kaunid naised, live esinemised ning kordumatu meelelahutus on muutnud Dom party Tallinna kõige säravamaks peoks, millest ilma jääda ei taha keegi!

Foto: Klubi Teater

Lisaks live muusikale, tegi sel õhtul kõigil külaliselt suu magusaks Magnum ning põnevust lisas Triobet! Terve öö lahutasid meelt kaunid Teatri diivad oma  kordumatu lavashow’ga! Kaunitarite jume ees hoolitses sel õhtul Chocolady! Kohal olid kõik Dom party vanad ning uued sõbrad ja meeletu pidu kestis hommikuni!

Vaata peogaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles