Avoid Dave ja I Wear* Experiment annavad juba homme ühise kontserdi Rock Cafes!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
I Wear* Experiment
I Wear* Experiment Foto: promo

Avoid Dave ja I Wear* Experiment annavad juba homme, 28. novembril ühise kontserdi Rock Cafes!

Kaks põnevat Eesti bändi - Avoid Dave ja Eesti Laulu poolfinaali jõudnud I Wear* Experiment - on sel kuul palju ühiseid proove teinud ning tulemust näeb ja kuuleb homme kontsertklubis Rock Cafe. Piletid on müügil Piletilevis.

Teist korda selle aasta jooksul ühendavad jõud kaks põnevat Eesti elektroonika-bändi – Avoid Dave ning I Wear* Experiment. «See on meie jaoks hästi mõnus ettevõtmine, sest oleme kõik omavahel head sõbrad ja naudime üksteise muusikat. Pigem on raske kontsertkavast lugusid välja jätta, valikut on nii palju,» sõnab I Wear* Experiment’i kitarrist Hando Jaksi.

Foto: promo

Nii I Wear* Experiment’i kui ka Avoid Dave’i jaoks jääb homme toimuv Rock Café kontsert selle aasta viimaseks avalikuks ülesastumiseks. «Olen üsna kindel, et kogu Baltikumis ei ole homme nii vinget lavashow’d kui meil Rock Cafes – näeme selle nimel kõvasti vaeva ja ootame teid kõiki nautima,» lisab Jaksi.

Rock Cafes kuuleb kindlasti mõlema bändi uut materjali ning lavale astutakse ka korraga, et teineteise lugusid üheskoos esitada. Esitusele tuleb kindlasti Eesti Laulu poolfinaali jõudnud I Wear* Experimenti lugu «Patience».

Kontsert toimub homme, 28. novembril Rock Cafes, piletid on müügil Piletilevis. Lisainfot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles