Kristjan Hirmo alustas karjääri matusemuusikuna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hirmo Faktor Live: The Cube Guys. Kristjan Hirmo
Hirmo Faktor Live: The Cube Guys. Kristjan Hirmo Foto: Indrek Toom

Eile hommikul rääkisid Sky Plusi hommikuprogrammis saatejuhid põnevatest faktidest enda kohta, nii selgus, et Eesti parimaks DJ valitud Kristjan Hirmo alustas oma karjääri matusemuusikuna.

Mehed uurisid värsket Naistelehte ja jõudsid rubriigini «Kas teadsid, et...» nii paluski Alari Kivisaar kaassaatejuht Rain Kelgul öelda enda kohta mingi fakt, mida keegi ei tea.

Otsa tegi lahti aga hoopis Hirmo, kes teatas, et teenis lapsepõlves raha matuse orkestris mängides. Selgus, et Kelk oli koolis huvijuht. Kui järg jõudis Kivisaareni, läks asi kirjuks...

«Kas teadsid, et.. ma olen ehitanud kaks ööklubi...» alustas Kivisaar. «Kas tead, et Kivisaar oli plaadifirma omanik,» sutsas keegi vahele. «Kas teadsid, et olin kunagi taksojuht,» lisas Kivisaar ja tõdes, et kõikide muude asjade kõrvalt sõitis ta mõnda aega ka taksot. «Leiaks veel neid asju...» jättis Kivisaar otsad lahti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles