Kuula! No More Fridays avaldas uue jõust pakatava singli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
No More Fridays
No More Fridays Foto: Thomas Elson

Sel nädalal avaldas oma uue singli «Rain» varem küttebändiks nimetatud No More Fridays.

Lugu räägib keerulisest suhtest kahe hea sõbra vahel, selle tagajärgedest ning enese leidmisest. Olles avastanud end olukorrast, mil sõprus muutub millekski, mida seletada on pea võimatu. Tahtest, sellest välja rabelda ning ängist mis poob – leiab neiu endas jõu, oma 7 surmapattu, kes aitavad tal loobuda, loobuda sellest, mis hoiab kinni ja ei vii edasi. Nagu kevadine karge vihm, mis viib külma ja toob sooja on uue eluetapi alguseks. - «Sa ei vaja kedagi, kes ei vaja sind!» 

See on lugu, mis poeb ilmselt iga inimese põue, kes on olnud keerulises suhtedraamas. Poeb nii sügavalt ja nii teravalt, et see jääb kummitama. Septembris sai lugu ka filmimasinasse salvestatud ning detsembri teises pooles on oodata uue singli «Rain» muusikavideo avalikustamist.

Küttebändist soliidsemasse ikka jõudnud No More Fridays on kõrgelt edasipürgiv muusikaline kollektiiv. Lüürika kirjutamise on enda kanda võtnud bändi vokaal Kristi Täheste ehk Veeranddisko, kes on ühtlasi tuntust kogunud ka möödunud aastal Superstaari saates ning muusika sünnib bändi ühisel jõul.

«Mul on üks lugu peas. Poisid, aidake see nüüd mu peast välja saada!» Lahvatab Veeranddisko oma uusi ideid bändiruumi sisenedes. Kui algselt hoidsid poisid kahe käega peast kinni stiilis «Hakkab jälle peale..!» siis nüüdseks võtavad nad seda juba huumoriga ning tulemus mis kokku saab on rabav.

Bändi tegemistel saab silma peal hoida Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles