Markko Moisar toob maailma suurima kickboxingu föderatsiooni Eesti!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"WKN_Don_King.jpg": vasakult paremale Jerome Le Banner, Don King, Espedito da Silva, Sergio Batarelli, Stephane Cabrera
"WKN_Don_King.jpg": vasakult paremale Jerome Le Banner, Don King, Espedito da Silva, Sergio Batarelli, Stephane Cabrera Foto: promo

Moisar Promotions ja maailma juhtivaid kickboxingu föderatsioone allkirjastasid 26. novembril koostööleppe, mis annab Moisar Promotions'le õiguse korraldada selle föderatsiooni egiidi alla eelseisev Xplosion Fight Series 9. aprillil 2016.

Moisar Promotions ja maailma juhtivaid kickboxingu föderatsioone allkirjastasid 26. novembril koostööleppe, mis annab Moisar Promotions'le õiguse korraldada selle föderatsiooni egiidi alla eelseisev Xplosion Fight Series 9. aprillil 2016.

Foto: promo

WKN ehk World Kickboxing Network (www.worldkickboxingnetwork.com) on väga väärika ajalooga föderatsioon, mis moodustati juba 1994. aastal ning tegutseb kõikidel kontinentidel alates Austraaliast kuni Ameerikani. WKN annab välja nii MM, EM ja ka rahvusriikide meistritiitleid nii amatööridele kui ka professionaalidele eri kaalukategooriates. 

Föderatsiooni ehk kõige tuntuimateks maailmameistriteks võib pidada prantslastest raskekaallast Jerome Le Bannerit, Tyrone Spongi, Daniel Ghitat ja eestlastele tuntud Jamie Whelanit ning keskkaallast Bruce Codronit, kelle meistrivööd käis 2014. aastal ka Moisar isiklikult jahtimas.

Ära väärivad märkimist ka faktid, et föderatsioon on teinud koostööd kurikuulsa poksipromootori Don Kingiga ning WKNi poksigaalasid käivad vaatamas mitmedki globaalse kaliibriga superstaarid, nende seas näiteks Sylvester Stallone.

"Selle föderatsiooni usaldus meie vastu on väga suureks komplimendiks meie aastatepikkusele raskele tööle ja magamata öödele," kommenteeris Moisar oma suurt töövõitu. "Otsustasime Markko tiitlimatši pidada WKN egiidi all, sest see on oluliselt suurema kaaluga tiitel, kui algselt planeeritu ning sellise tugeva organisatsiooni tiiva all on meil pakkuda oluliselt paremat väljundit ka kõigile teistele eesti võitlussportlastele."

9. aprillil toimuval Xplosion Fight Series'l ootab vendade Moisarite poksidünastia nooremat liiget Markko Moisarit ees WKN Euroopa tiitlimatš kehakaalus kuni 60 kg, kus tema vastaseks on 2 aastat vanem hispaanlane Salvador Guerrero. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles