Elu24 video! Eriprojekt Avoid Experiment: raskem on valida lugusid, mis esitusele ei tule

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 28. novembril astuvad Rock Cafes ühiskontserdiga üles ansamblid Avoid Dave ja I Wear* Experiment. Elu24 külastas bände Telliskivi loomelinnakus aset leidnud proovis.

Avoid Dave ja I Wear* Experiment astusid esimest korda koos üles juba selle aasta juunis. Kuna tegu on vanade sõpradega ei olnud raske sellist eriprojekti kokku panna.

Kuna mõlemad bändid kasutavad oma loomingus elektroonilise muusika elemente ja liikmete maitse on mitmeti sarnane, pole probleemi luua ühist esinemiskava. Pigem on probleeme nende lugude valimisega, mis kontserdil esitusele ei tule.

Kontserdil saab ka kuulda I Wear* Experimenti lugu «Patience», mis võtab osa ka Eesti Laulu konkursist. Kuigi Avoid Dave esitas samuti ühe loo Eesti Laulu eelvooru, mis kahjuks edasi ei pääsenud, võib õnne korral laupäeval ka seda kuulda. Küsimusele, millal saab kuulda Kristel Aaslaidi ning Cartooni ühist laulu, mis osaleb Eesti Laulul, ei osanud lauljatar vastata.

I Wear* Experimenti kitarrist Hando Jaksi sõnul saab bändi uut plaati kuulda juba järgmisel aastal enne suve. Avoid Dave veel plaati välja andma ei hakka, kuid Taavi Paometsa sõnul saab lähinädalatel kuulda bändi uut singlit.

I Wear* Experiment ja Avoid Dave astuvad Rock Cafes üles laupäeval, 28. novembril. Lisainfot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles