Ulakas Kaunitar paneb loosi mänguasju täiskasvanutele!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse Cannesi Filmifestivali kõige kõmulisem film, Gaspar Noe “Love”
Tänavuse Cannesi Filmifestivali kõige kõmulisem film, Gaspar Noe “Love” Foto: promo

Tänavuse Cannesi Filmifestivali kõige kõmulisem film, Gaspar Noe “Love” tõi maailma filmimaastikule uue žanri – 3D täiskasvanute film ja esimest korda Eesti kinoajaloos saab film vanusepiiranguks K-18 ehk  alla 18 aasta keelatud.

Kõmuline linateos jõuab Eesti kinoekraanidele 1. detsembril.

Foto: promo

Elu24 paneb seoses kõmulise filmi jõudmisega Eesti kinoekraanidele loosi hulgaliselt sexikaid vidinaid ja loomulikult ka kinopileteid Forum Cinemas kinno LOVE 3D seansile!

Foto: promo

Lisaks kondoomidele, erootilistele kaartidele, kondoomidele ja libestitele on pesupood Ulakas Kaunitar filmi esilinastuse raames välja pannud ka mitmeid mänguasju täiskasvanutele: 

Lelo Nea2 stimulaator sinine + Ulaka Kaunitari tšekiraamat - väärtus kokku 138,90 eur

Je Joue MiMi stimulaator  helelilla + Ulaka Kaunitari tšhekiraamat - väärtus kokku 114,90 eur

Foto: promo

Ulakas Kaunitar on vallatu pesupood Tallinna kesklinnas Pärnu mnt. 36

Pood loodi neli aastat tagasi ideega tuua naiste seksuaalsus kapist välja ning avada seksika pesu ja aksessuaaride kaupluse Tallina südalinnas ehk "peatänavale". 

Foto: promo

Poest, leiab naine kõik, et tunda end seksikana ja üllatada partnerit – pesu, aksessuaarid, lelud ja veel palju põnevat. Kõik esindatud brändid on maailmas hinnatud, naise kehasõbralikud ja kvaliteetseed.

Ulakas Kaunitar on ainuesindaja Kuldnõelaga pärjatud pesudisainer Kriss Sooniku loomingule ning korraldab lisaks harivatele loengutele ka vallatuid tüdrukuteõhtuid, kus pruut saab põhjaliku ja lõbusa koolituse, milliste abivahenditega võib abielu värskena hoida.

Foto: promo

Kultusrežissööri staatusesse tõusnud Gaspar Noe kirjeldab ise oma uut šedöövrit LOVE nii:

Armastus ilmneb sealpool head ja kurja. Armastus on geneetiline vajadus. Armastus on teadvuse muudetud seisund. Armastus on kange narkootikum. Armastus on vaimuhaigus. Armastus on võimumäng. Armastus on selleks, et end ületada. Armastus on pimestav valgus. Armastus on sperma, higi ja pisarad.

Elu24 paneb loosi 3x2 piletit Forum Cinemas kinno LOVE 3D seansile!

Et osaleda nii kinopiletite, kui sekslelude loosimises, kirjuta meile toimetus@elu24.ee oma kõige pöörasemast seksikogemusest. Märksõnaks LOVE. Parim sex-boost võidab

Need lähevad üles hiljem ka Elu24 lehele (loomulikult ei paljasta me sinu nime)

Võitjaid teavitame esmaspäeval, 30. novembril. 

Mõnusat fantaseerimist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles