Enesearenguportaal Alkeemia tähistab täna neljandat sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alkeemia.ee

Täna õhtul kell 18.00 avanevad Hobuveski uksed, pakutakse Loodusvägi glögi ning iidsetest ja moodsatest alkeemikutest kõneleb jutuvestja Erki Kaikkonen.

Kell 19.00 algab Alkeemia Akadeemia vestlusring teemal «Terviklik tervishoid: maailmavaadete koostöö», kus esinevad arstid Rene Bürkland, Adik Levin ja Evelin Ilves ning psühholoog Helena Väljaste ning mida salvestab ka Raadio 2 saade «Hallo, Kosmos!». Seejärel võlub Silver Sepp oma fantaasiapillidest imelisi helisid ja nauditakse teed, torti ja mõnusat seltskonda.

«Alternatiivmeditsiin on meie avalikus ruumis rüvetatud mõiste. Räägime parem täiendmeditsiinist, sellest, mis ametlike juhendite järgi abi osutamisest välja jääb, aga mis aitab inimest edasi paranemisele, tasakaalu leidmisele. Täiendab tavaravi, ent vahel on võtmetähtis,» kommenteeris üks vestlusringis osalejatest Evelin Ilves õhtust teemat.

«Meie riigis on olemas jõud, kes arvavad, et alternatiivset meditsiini pole üldse vaja. Aga oleks väga hea, kui Eesti riik suudaks luua sellise süsteemi, kus tõednduspõhine meditsiin (mida finantseerib haigekassa) ja alternatiivmeditsiin töötaks koos heas koosluses, üks aitaks teist. Nad tegeleks koos patsiendi aitamisega, näiteks seal, kus tõenduspõhine meditsiin ei saa hakkama, tuleks appi alternatiivmeditsiin,» arvas seeniorarst Adik Levin.

Alkeemia tähistab tänavu novembris neljandat tegutsemisaastat. Portaal laiendab oma lugudega peavoolu poolt pakutavat ning käsitleb teemasid ka teistest vaatevinklitest.

Eneseareng ja heaolu, õnn ja meelerahu, vaimsus ja spirituaalsus, tervis ja taimetarkused, loodus ja keskkond, suhted ja armastus, müstika ja esoteerika, teadus ja ulme ning läbi Raadio 2 saate sektsiooni «Hallo, Kosmos!» ka põnevad sise- ja väliskosmilised teemad.

Lähemalt Alkeemia Akadeemia külaliste kohta siit: alkeemia.delfi.ee/a/72983577

Alkeemia neljas sünnipäev

Täna kolmapäeval, 25. novembril Tallinna vanalinnas asuvas Hobuveskis (Lai 47)

Kell 18.00 uksed ja kõned, jutuvestja Erki Kaikkonen iidsetest ja moodsatest alkeemikutest

Kell 19.00 Alkeemia Akadeemia & R2 saate «Hallo, Kosmos!» avalik salvestus: «Terviklik tervishoid: maailmavaadete koostöö» - Rene Bürkland, Adik Levin, Evelin Ilves, Helena Väljaste. Seejärel jätkub sünnipäevapidu mõnusa muusikaga helivõlur Silver Sepa fantaasiapillide järgi.

Piiratud kogus pileteid hinnaga 15.- on müügil kauplustes Muusa (Tõnismägi 2 ja Telliskivi 60) ja kohapeal Hobuveskis (Lai 47).

Lisainfo: alkeemia.ee/akadeemia ja facebook.com/events/1061175227247636/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles