Elu24 video! Norman Salumäe «Valgest Gospelist»: See on metsik töö, müts maha!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

WAF kooli juubeliaasta ja Valge Gospeli viienda ülesastumise puhul võttis Elu24 ette jalutuskäigu WAF koolis, kus ootaski meid ees kooli vilistlane Norman Salumäe, kes aeg-ajalt ikka kooli seinte vahelt end leiab. Tegime juttu nii WAFist, Valgest Gospelist kui Normani muusikuteest.

Tänavu tähistab WAF laulukool oma 10. tegevusaastat. Valge Gospeli idee tõukeks sai soov anda WAF-i õpilastele võimaluse koos esineda. Õpilasi oli terve koori jagu ja nii veeretati mõtteid, mis muusikastiil oleks kõige sobilikum, mida ühiselt esitada. Nii jõutigi gospelmuusikani. Valgel Gospelil on üles astunud ka Norman Salumäe nii koori koosseisus kui solistina. «Minu «hüpe» saigi alguse siin koolis ja justnimelt Gospeliga,» ütleb Norman «Sellele eelneb metsik töö. Müts maha kõigi ees, kes seda teevad. See nõuab väga palju aega,» lisab ta.

Lootuses võtta peagi koht sisse stuudios, kirjutab Norman hetkel sahtlisse, lisaks on ta hõivatud erinevate projektidega. Tuleval aastal saab noort muusikut aga näha Georg Malviuse lavastatud Rahvusooper Estonia suvemuusikalis «Viiuldaja katusel», kus lõpuks avaneb võimalus teha koostööd ka lemmiknäitlejaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles