Mood! Violet Lounge`is toimus Gerli A. Chantelle uue kollektsiooni esitlus

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

13. novembril toimus Violet Lounge`is Gerli A. Chantelle uue kollektsiooni “Le Fleur” esitlus. Kogu kollektsioon on sajaprotsendiliselt käsitöö ning tegu on ainueksemplaridega.

Foto: Maksim Toome

Üheks ööks muutus ööklubi romantiliseks lounge´iks, mida iseloomustas ojadena voolav Champagne Le Medaillon, romantiline küünaldevalgus, punaste rooside meri ning kõige selle keskel õnnelikud inimesed.

Foto: Maksim Toome

Kauneid kleite kandvate modellide soengute eest hoolitses Le Salon ning Central Salon ilusalong, kes ka kostitas külalisi ka pisikeste kingikottidega.

Foto: Maksim Toome

Sel aastal on võimalik näha neid kauneid kleite ka Äripäeva Top 100 ballil, kus disainer riietab oma kleitidesse kauni meeskonna.

Foto: Maksim Toome

Alates 26. Novembrist on võimalik osta Gerli A. Chantelle kleite Tallinnas Suur-Karja 13-23 asuvas Fashion Büro butiigis, mis on avatud esmaspäevast reedeni 11:00-18:00 ja laupäeviti 12.00-17.00!

Vaata mahukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles