ELU24 LIVE - Külas käis Kristjan Kasearu

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 26. novembril oli Anu Saagimi külaliseks ELU24 LIVE´s muusika ja teleseriaali "Köök" näitleja Kristjan Kasearu.

Foto: fitness.ee

Kristjan Kasearu on sündinud 21. aprillil 1986 ning on tuntud eesti laulja ja näitleja. Bändi Paradise Crew tegutsemise ajal oli ta selle solist.

Ta on lõpetanud Pärnu Ühisgümnaasiumi. Muusika juurde jõudis Kristjan alles keskkoolis. Oma esimese kitarri teenis ta terve suve bensiinijaamas töötades.

2004. aasta märtsis sai alguse ansambel Elav Legend, mida võib pidada Paradise Crew' eelkäijaks. Bänd hakkas üsna kiirelt populaarsust koguma. Oma rolli mängis kindlasti ka peaosa Nuku- ja Noorsooteatri muusikalis "Romeo & Julia" 2006. ja 2007. aastal, kus Kristjan kehastas Romeot.

Pärast muusikali esimest hooaega sai ta pakkumise mängida Kadri Kõusaare filmi "Magnus" peaosa, mille Kristjan ka vastu võttis. Tegemist on ühega vähestest Eesti filmidest, mis on jõudnud Cannes'i filmifestivalile.

2007. aastal osales ta võistlusel Eurolaul 2007 kahe looga: "So much to say" (muusika Madis Muul, sõnad Kristjan Kasearu), mida esitas ansambel Paradise Crew ja mis saavutas 7. koha (1771 häält), ning looga "Romeo & Julia" (muusika Elmar Liitmaa, sõnad Jaagup Kreem), mis oli duett näitlejatar Hele Kõrega ja mis saavutas 2. koha (9350 häält).

Foto: liigume.ee

2008. aastal osales koos Paradise Crew'ga samuti võistlusel Eurolaul 2008 looga "Üksinduses" (muusika Kristjan Kasearu, Madis Muul, sõnad Kristjan Kasearu), mis saavutas 7. koha (1189 häält).

Aastal 2010 osales ta peaosatäitja Troyna Nuku- ja Noorsooteatri muusikalis "Keskkoolimuusikal".

Paradise Crew läks 2010. aastal laiali.

Alates septembrist 2014 mängib ta Kanal 2 komöödiasarjas "Köök".

Kristjan saabub Elu24 stuudiosse neljapäeval, täpselt kell 12!

Kui sul on südametemurdjast lauljale küsimusi, siis jäta need palun meie kommentaariumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles