Heimar Lenk: Keskerakonna keskealisi naisi riigikogu tool enam ei rahulda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heimar Lenk ja Helle Virt-Lenk
Heimar Lenk ja Helle Virt-Lenk Foto: Reporter.ee

Egar Savisaare jätkamist Keskerakonna esimehena toetav Heimar Lenk näeb Savisaare vastase kampaania taga teatud naisterahvaste võimuiha ning arvab, et kui Savisaar esimehena ei jätka, siis ta loobub ka Tallinna linnapeakohast.

Edgar Savisaare tulihingeline toetaja Heimar Lenk on veendunud, et Edgar Savisaare vastu kandideerivad erakonnaliikmed eesotsas Kadri Simsoniga teevad nõna talitades liidrile kohutavat ülekohut.

Heimar: Praegu on tegemist Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare eutanaasiaga, patsiendilt luba küsimata. Me tapame suurt poliitikut, lükkame ta kõrvale ja veel tema hiilgehetkel, kui ta on tõusnud kahele jalale ja  on taastanud oma tervise.

Ma näen Sdrait iga päev enda kõrval koosolekutel ja on näha, et tema mõistus on palju selgem. Palju parem, kui see oli enne valimisi ja me tahame ta nüüd kõrvale lükata. Ma küsin miks?

Foto: Erakogu

Lengi sõnul on võimuiha tekkinud keskikka jõudnud naispoliitikutel, keda riigikogu koht enam ei rahulda. Teiste seas näiteks Mailis Reps ja Kadri Simson ning ka proua Sarapuu.

Heimar: Keskerakonna noorpoliitikud on kasvanud keskealisteks naisteks. Nad istuvad riigikogu toolis, aga see ei rahulda neid enam. Nad saavad aru, et nende elu läheb mööda ja nad tahavad saada ministriprouadeks. Ja sellepärast nad on tõstnud ka mässu Keskerakonna esimehe Savisaare vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles