Sugar Bear pettis Mama June'i hea sõbrannaga: see tegi haiget!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Mama" June Shannon, Mike "Sugar Bear" Thompson
"Mama" June Shannon, Mike "Sugar Bear" Thompson Foto: SCANPIX

Tõsielusarja «Here Comes Honey Boo Boo» staarid June «Mama June» Shannon ja Mike «Sugar Bear» Thompson paljastavad sarja «Marriage Boot Camp: Reality Stars» uuel hooajal oma kooselu tumedama poole.

«Inimesed näevad Sugar Bearist seda külge, mida nad meie sarjas ei näinud,» ütles June väljaandele Toofab. «Ma usun, et see šokeerib fänne. Ma käskisin tal olla võimalikult avameelne.»

«Minu suurim probleem oli see, et ma petsin,» tunnistas Sugar. «Ma tegin seda ja ma poleks pidanud seda tegema. Ma kahetsen seda ja soovisin minna saatesse «Marriage Boot Camp», et abi saada.»

Paar läks lahku eelmisel aastal ja toona kõlasid jutud, et June tabas Sugari kohtingusaite kasutamast. Sugari sõnul oli tegu «palju rohkemaga kui internetis suhtlemisega».

«See oli väga valus, sest üks nendest naistest oli meie hea sõbranna, keda oleme tundnud kaua aega,» tunnistas June ja lisas: «Ma ütlesin Mike'ile mitmeid kordi, et neile ei meeldi Mike Thompson, vaid Honey Boo Boo kuulus isa Sugar Bear. Ta võiks aru saada, kes hoolivad temast päriselt ja kes on fanaatikud, kes tahavad lihtsalt eputada, et nad magasid Sugar Beariga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles