Loe, miks kannavad kõik ilmatüdrukud just seda 23-dollarilist kleiti!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmatüdrukute lemmikkleit
Ilmatüdrukute lemmikkleit Foto: Amazon

Internetis lööb laineid kleit, mida on kandnud kümned Ameerika ilmatüdrukud.

Kleit maksab Amazonis 22,99 dollarit ja see on ilmatüdrukute ilmselge lemmik, vahendab news.com.au.

Miks kannavad ilmatüdrukud just seda kleiti? Facebookis on kommuun, kus ilmatüdrukud omavahel nippe ja nõuandeid jagavad. Aeg-ajalt postitavad nad linke rõivastele, mis on nende hinnangul hästi kaamerasõbralikud.

«Keegi komistas selle kleidi otsa ja mõned meist tellisid selle ning jagasid pilte, kuidas see eetris välja näeb. Kõik taipasid, kui hea see välja näeb,» rääkis Oklahoma City meteoroloog Shelby Hays. «Selle raha eest saame osta mitu kleiti ühe kallima asemel.»

Ameerika ilmatüdrukud peavad oma rõivastuse enamasti ise ostma, mistõttu on hind oluline. 23 dollarit sellise kleidi eest on tõesti hea tehing! Lisaks ei tohi nende rõivad olla rohelist värvi, triibulised, mummulised ega pitsilised. Pooltele televaatajatele ei meeldivat ka avar dekoltee, välistatud on krudisevad kangad ja soovitatavad on erksad värvid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles