Evelin Ilves paljastas, millele kulub 70 protsenti tema ajast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: ERR

Ekspresidendiproua Evelin Ilves rääkis «Ringvaates», millega ta igapäevaselt tegeleb.

«Seitsekümmend protsenti ajast konkreetselt ma panustan selleks, et luua uus erakliinik, mille põhiline teenus saab olema suunatud tervise hoidmisele ehk preventsioonile,» ütles Ilves. «Sellist kompleksset teenust Eesti turul veel olemas ei ole.»

Kliiniku laiem sisu saab olema põhjaliku terviseauditi tegemises inimesele ja edasiste soovituste andmises, kuidas hoida või parandada oma tervist.

«Me tahaksime koos tööle panna tõenduspõhise meditsiini, mis on meie mõistes Tartu Ülikooli arstidiplom, ja siis täiendmeditsiiniteenused,» seletas Ilves.

Alternatiivmeditsiiniks ta ei soostunud viimast nimetama: «See on filosoofiline küsimus, et mis on alternatiiv. Kas toitumisnõustamine on alternatiiv? Alternatiivi defineeritakse nii, et see vastanud tavameditsiinile, aga on olemas paljusid meditsiiniteenuseid, mis ei vastandu, vaid tõepoolest täiendavad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles