Ahhaa! Emma Watsoni kleit Potteri-filmi esikal oli seljale teibitud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson
Emma Watson Foto: SCANPIX

Neljapäeval oli Londonis filmi «Harry Potter ja surma vägised» esikas, kus rokkis tähelepanumagnetina filmi naispeaosaline Emma Watson (20) napis mustas kleidis.

 

Vahepealse aja jooksul on aga oma ala spetsialistid inglise tabloidlehe Daily Mail toimetuses uurinud põhjalikult tehtud pilte ja avastanud kelmika detaili.

Nimelt, Emma oli, nii igaks juhuks, oma lahtise seljaosaga kleidi kinnitanud seljale kahepoolse teibiga, mis ühel pildil salakavalalt paljastus, kuigi oli pandud kleidi kinnihoidmiseks, et mitte paljastada keha.

Vaat kus lops, täielikku enesekindlust ei taga isegi hiigelvarandus, uus soeng ja virtuaalsed võluvõimed, abi saab hoopis lihtsamatast nippidest!

Ajaloost on teada, et sarnast tehnikat riiete keha ligi hoidmisel on kasutatud USA telesarjas «Rannavalve», kus delikaatseks kohaks, kust riideese kippus sobimatult kõrvale nihkuma, olid punastes supeltrikoodes ringi silkavate naisvetelpäästjate kannikad. Nii rääkis David Hasselhoff ise ühes intervjuus.

Valitud fotode suurendusi Emma Watsoni kleidist vaata Daily Maili kodukalt siit, kõnealune pilt plaastriga on eraldi siin. Rohkem pilte esikalt vaata Elu 24 varasema artikli juurest.

Uudisloole lisaväärtuse andmiseks lisama allpool ka "Rannavalve" intro, kus on näha seriaali põhilised tegevused ja osatäitjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles