Staarpankur Rain Lõhmus vahetas naist?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

"Meie staarpankur Rain Lõhmus on taas naist vahetanud? Alles see oli, kui mees liikus ringi oma modellist kaasa Tatjanaga," kirjutab Elu24le nädalavahetusel Tallinna peomelu väisanud lugeja. "Seekord oli mehe käevangus hoopis noorem kaunitar, kellelt meest terve õhtu jooksul silmi ei pööranud."
 

Foto: Maksim Toome

Rain Lõhmuse (49) elukaaslaseks on 2010. aasta augustist alates olnud modell Tatiana Chemeleva (28). Raini ja Tatiana suhe arenes algusest peale tormiliselt ning selle tulemusena tervitasidki nad peagi ka oma esimest ühist last. Paarike elas suurema osa ajast Tatiana moekooliõpingute tõttu Londonis, kuigi Raini ametlik elukoht on tilluke rikkurite riik Šveits.

Foto: paparatso

Reedel, 20. novembril väisas aga pankur Rain Lõhmus Briti suursaatkonna korraldatud UK- Estonia TechLink suurt avapidu Noblessneri Jahisadams hoopis uue kaunitariga.

Foto: paparatso

"Rain veetis terve õhtu punases kleidikeses noore modellimõõtu kaunitariga," kirjutas Elu24le pidu väisanud lugeja. "Tuvikestel jagus silmi vaid teineteisele ning lõpuks lahkuti koos ka peolt."

Rainil on varasemast kooselust Inga Kolgiga (50) poeg Karl-Johan Lõhmus ja tütar Susanna Lõhmus.

Vaata pilte Raini uuest kaaslannast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles