Superstaari-Jana esitleb Taskus kolme uut singlit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» finaal ja Jana Kask
«Eesti otsib superstaari» finaal ja Jana Kask Foto: Indrek Galetin

Homme, 18. septembril kell 22.00 Tartus Tasku moe- ja vabaajakeskuses toimuval «Superstaaride» kontserdil esitab «Eesti otsib superstaari» telesaate võitja Jana Kask oma kolme uut senikuulmatut singlit.

Jana Kask esitleb oma uusi singleid homme esmakordselt toimuva «Eesti otsib superstaari» saate osalejate ühiskontserdi raames, millel esineb ka teise koha saavutanud Arno Suislepp ning saate «Kaks takti ette» võitja Margus Vaher.

Neljapäeval kell 14.00 toimub õhtuse kontserdi peaproovi, mida on kõigil keskuse külastajatel võimalik tasuta kuulama tulla.

Jana Kase uued laulud laiemale avalikkusele raadioeetris veel kõlanud pole, ringlusesse lähevad need alles oktoobri keskel. Teosed on spetsiaalselt Jana Kasele kirjutanud tunnustatud Rootsi heliloojad.

Superstaare saadab Tasku kontserdil menusaate viieliikmeline bänd koos taustalauljatega. Lisaks Superstaari-Jana uutele singlitele esitavad lauljad kontserdil «Superstaari» saatest tuntud hitte nii üksi kui duetina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles