Armastatud Soome superstaar Isac Elliot tuleb taas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isac Elliot
Isac Elliot Foto: promo

Isac Elliot tuleb 5. detsmbril Eestisse, et kohtuda  Coca-Cola Plazas fännidega, kellele esitab live`is oma uue singli «No One Else» ja jagab autogramme.

Uuri lähemalt, kuidas fänniüritusele pilet võita siit.

Soomest pärit popstaar Isac Elliot on veetnud enamuse käesolevast aastast Ameerikas, L.A.-s,  töötades uue loomingu kallal. Isaci 27. novembril ilmuv uus singel «No One Else» on teismelise artisti jaoks midagi uut. Laulja sõnul on tegemist kõige ausama ja haavatavama looga tema senises loomingus. Loo esmaesitlus toimub juba 26. novembril raadiojaamades Sky Plus ja Sky Radio. Järgmisel päeval on lugu kättesaadav kõigile.

Need, kes soovivad uut singlit «No One Else» live-esituses kuulda ja staarilt ka autogrammi võtta, saavad osaleda Coca-Cola Plaza loosis, et võita pilet Isac Ellioti fänniüritusele #IsacElliotCocaColaPlazas. Loosis osalemiseks on vaja teha Isac Elliotile tervituspilt ja postitada see sotsiaalmeedia kanalisse (Facebook, Twitter või Instargam) kasutades kindlasti hashtagi #IsacElliotCocaColaPlazas . Link koos oma korrektsete andmetega tuleb lisada Coca Cola Plaza kodulehel olevasse ankeeti, mille leiad siit.

NB! Pileteid üritusele osta ei saa!

Vaata Isac Ellioti tervitust Eesti Ellioteeridele siit.

Soome üks andekamaid ja paljulubavamaid poptähti Isac Elliot on juba kaks albumit välja andnud: Wake Up World (2013) ja Follow Me (2014). Isac on ainus Soome artist, kes on võitnud MTV «Parim Soome Artist» auhinna kahel järjestikusel korral. Ta on olnud kahel korral Billboardi edetabelis (Emerging Artists #1, Next Big Sound #11). Isac tegi Soome filmiajalugu oma dokumentaalfilmiga «Dream Big: The Movie». Lisaks on ta olnud Piilupart Donaldi koomiksi kaanel nii Soomes kui Norras, omades ka päris oma tegelaskuju.

Isaci sotsiaalmeedia fännibaas on meeletu- üle 400 000 järgija Instagramis, 141 000 Facbookis, 115 000 VEVO`s, 77 000 Twitteris, 41 miljonit kuulamist Spotifys ja 25 miljonit vaatamist YouTube`is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles