Von Krahlis esinevad briti stand-up koomikud

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Gordillo, Erich McElroy, Brett Goldstein
John Gordillo, Erich McElroy, Brett Goldstein Foto: elu24.ee

Eesti kõige naeruväärsema klubi ehk «Komeediklubi» avaüritus toimub 24. novembril Von Krahli teatri baaris algusega kell 20.00.


Pakkuda on 100% briti stand-upi klubi õhkkonda: baarimiljöö, laval mees mikrofoniga (õigemini kolm meest, kordamööda), ei mingit tilu-lilu, terav huumor ning last but not least, väga kole ürituse logo.

Õhtu nael on John Gordillo, kes on muu hulgas koos töötanud Eddie Izzardiga, produtseerinud ja juhtinud BBC naljasaadet The Recommended Daily Allowance ja esinenud lisaks Inglismaale ka näiteks Amsterdamis, Hong Kongis, Barcelonas, Madridis ja Bahrainis. Olles alustanud stand-up žanriga juba 1996. aastal, istus ta vahepeal kuus aastat peamiselt produtsendi- ja toimetajatoolil, kuid tegi 2006. aastal väga eduka (ei loobitud asjadega) comebacki lavale. John soovib Tallinnasse jõuda juba päev enne üritust, et oma showsse kohalikku materjali põimida.
http://www.comedycv.co.uk/johngordillo/
 
Vähem kuulus, aga mitte vähem naljakas Erich McElroy on tegelikult end Suurbritannia kodakonduse taha varjav ameeriklane. Temas on nii briti teravust kui ameerikalikku lihtsust ja ligipääsetavust, mis teeb tema showd eriliselt nauditavaks. Hariduselt näitleja, alustas Erich stand-upiga 2001. aastal. Täna on Erich resident ja promootor The Comedy Tree nimelises komöödiaklubis, veel on ta väga elevil elu esimese Eesti külastuse pärast.
http://www.comedycv.co.uk/erichmcelroy/index.htm
 
Brett Goldstein
on samuti alustanud näitlejana, kuid mingil hetkel sai temal villand draamaga inimeste tuju muserdamisest. «Mis oleks, kui muserdaks inimeste tuju komöödiaga?», küsis ta endalt ning on juba alates 2006. aastast just sellega tegelenudki, seejuures jõudnud esimeste sekka mitmetel suurtel standupi-konkurssidel. Bretti esimene küsimus peale Tallinna esinemise kinnitamist oli «On teil siin miski keelatud? (noh, nagu jõhkrused, kirumine, seksijutt vms?)». Komeediklubi vastas talle, et ei ole...
http://www.comedycv.co.uk/brettgoldstein/index.htm

Kolmepeale pakuvad mehed parima kombinatsiooni Briti stand-upist: John Gordillo intelligentne ja peaaegu filosoofiline huumor; Erich McElroy healoomuline mitte-ründav stiil ning Brett Goldsteini energiast pulbitsev klassikaline standup.
Kogu Komeediklubi avapaugu tulu annetatakse MTÜ-le Loomade Hoiupaik http://www.loomadehoiupaik.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles