Väidetav video näitab, kuidas Charlie Sheen mehele suuseksi tegi ja kokaiini tarvitas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen 2015. aasta mais
Charlie Sheen 2015. aasta mais Foto: SCANPIX

Väljaanne Radar Online väidab, et neil on videomaterjal sellest, kuidas HIV-positiivne näitleja Charlie Sheen meesterahvale suuseksi tegi ja cracki suitsetas.

Väidetav video on filmitud 2011. aastal - umbes samal ajal, kui Sheen sai teada, et ta on nakatunud HI-viirusega.

Radar Online'ile laekus video eelmisel nädalal ja sellelt on näha, kuidas Sheen Las Vegase hotellitoas mehega seksis ja kokaiini tarvitas. Pole teada, kas Sheen nakatus haigusega enne või pärast videos toimunut.

Videoklipid on 20 miljoni dollarilise kohtuhagi keskmes, mille esitas videos figureeriv mees. Mehe sõnul polnud tal enne Sheeniga kohtumist ühtegi suguhaigust, kuid pärast afääri Sheeniga diagnoositi tal herpes.

Sheeni väidetav meespartner ütleb, et nad «harrastasid vastastikust oraalseksi, vastastikust eneserahuldamist, teineteise hõõrumist ja masseerimist, mängulist maadlemist, lakkumist ja kaitsmata vahekorda.» Mehe arvates oli «Sheenil pahatahtlik plaan ta oma luksushotelli meelitada, rahuldamaks oma seksuaalseid ihasid».

Sheen maksis kohtuvälise lahendi ja originaalsalvestise kättesaamise eest väidetavalt miljoneid, kuid nüüd ilmus lagedale video koopia, mis edastati Radar Online'ile. Kõmusait pole videot avalikustanud.

50-aastane Sheen on abielus olnud kolm korda ja tal on viis last. Eelmisel nädalal avalikustas näitleja, et tal diagnoositi nelja aasta eest HI-viirus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles