Tänapäeva seksikaimaks vene lauljannaks peetav NYUSHA tuleb taas Tallinnasse!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nyusha Tallinnas
Nyusha Tallinnas Foto: Martin Ilustrumm

NYUSHA saabub Eestisse 19. veebruaril, 2016 klubisse CATHOUSE oma maailma kuulsaimate lauludega ning haarava balleti tantsushowga!

Foto: Viktor Burkivski

Ürituse warm up & cool down:

★ Vaido Neigaus

★ DJ Max Mihhaljoff

★ DJ Bell

Foto: Viktor Burkivski

Nyusha on Venemaa edetabelite kindel liider!

Vaid nelja aastaga on ta teinud peadpööritava karjäärilennu. Kahe albumiga on artistil õnnestunud koguda arvukalt hinnalisi auhindu, nende hulgas on ta ka Kuldse Grammofoni laureaat, nelja tuntuima vene muusikakanali MuzTv auhinna võitja ning juhtivate venekeelsete raadiote enimmängitud laulja.

Nyushat loetakse Venemaa üheks edukamaks lauljaks. Viimase viie aasta jooksul on ta loonud kaheksa Venemaa singliedetabeli Tophit.ru kõrgeimale kohale jõudnud lugu: "Не перебивай", "Выбирать чудо", "Больно", "Выше", "Воспоминание", "Наедине", "Только", "Цунами".

Välja on antud kaks Nyusha albumit: 2010. aastal ilmus "Выбирать чудо" ja 2013. aastal "Объединение".

Foto: Viktor Burkivski

Unustamatu õhtu täis positiivseid emotsioone ja hea tuju kaasosaliseks saades osta pilet juba täna! Esimesed 450 piletit on soodushindadega!

NYUSHA kontserdi pileti hinnad algavad 19 eurost.

Müügil piiratud koguses VIP pileteid ja VIP laudu! Pileteid saab soetada kõigis Piletilevi müügipunktides või aadressil www.piletilevi.ee Kiiremad saavad piletid erihinnaga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles