Käimas on Eesti stripparite invasioon Kreekasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobrikuu Playboys poseerib stripparite agentuuri Eurostrip esitantsija ja rajude erootikasõude staar Veronika Voit
Oktoobrikuu Playboys poseerib stripparite agentuuri Eurostrip esitantsija ja rajude erootikasõude staar Veronika Voit Foto: Playboy Eesti

Erootikaagentuur Eurostrip kuulutab välja ideekonkursi Kinky Opera sünnipäev. Just selles erootikateatris tegi ka Playboy Eesti värskes numbris poseeriv Veronika Voit oma lavadebüüdi.

Kreekas püsti pandud  Kinky Opera saab detsembris aastaseks ja Eesti stripi-issi, Mr. Eurostrip ehk Mr. Larry Flynt Estonia, Indrek Mandre, on otsustanud seda sünnipäeva suurejooneliselt tähistada.

Nimelt kuulutas Mandre kõigi erootikateatris töötanud ja töötavate stripparite ja erootikastaaride seas välja konkursi leidmaks ideed, kuidas eriti kinky pidu korraldada.

Mandre facebookis on Kinky Opera superstaar ja vaieldamatult Eesti erootikastaar number üks, Lidia Kärner lavanimega Miss Laura selle uudise peale kirjutanud:  «PARTYYYYYYYYYYYYYYY OUJEEEE...TULEME KÕIK SINNA JA TEEME KÕIGE KUUMIMA SHOW ÜLE AJALOO!!!!».


Ja Eesti tüdrukuid on Kinky Operas palju. Eesti tüdrukud avasid selle klubi Kreekas aasta tagasi ja tänini on eestlannade kanda ka enamus Kinky Opera šõunumbreid.

Ka Eurostripi kodulehekülg märgib ära Eesti neidude suurt rolli erootikakunsti arendmisel Kreekas: «Ei ole kokkusattumus, et Kinky Opera VIP-baar on disainitud Eesti rahvuslipu värvides sini-must-valgena, mis meeldivalt meenutab Eesti tantsijate panust klubi avamisse ja edu saavutamisse.»  (Vt. lisatud pilti.)

Kinky Operast on saanud omamoodi Little Estonia Kreeka pealinnas Ateenas. Eesti tüdrukutele ei meeldi mitte ainult Kreeka soe kliima ja striptiisiga teenitavad kopsakad palgad vaid ilmselt ka Kreeka mehed.

Näiteks on juba kolm Eurostripi tantsijat Kreekas mehele läinud. Ja miks ka mitte, sest on juba ammu teada tõde, et Kreeka mehed on palju tähelepanelikumad ja hoolitsevamad kui Eesti mehed.

Ja ka strpi-issi Mandre sõnul ei vaata klubi selle peale pahasti, kui tantsija Kreekas mehele läheb, kuigi otse loomulikult katkeb ka tantsijakarjäär.

Töövestluste ja Kreeka klubide tutvustamise käigus viskab stripi-issi nalja, et meheleminekuloa Kreekas saab Eesti tüdruk temalt kahel tingimusel:

1) lugupeetud härra abikaasa peaks vähemalt kuus korra ikka ka stripiklubi väisama ja seal kasvõi sadakond eurot kulutama

2) klubi direktorile ja Mandrele endale tuleb kindlasti saata pulmakutse. Nimelt olevat Kreeka pulmad väga lõbusad.
 

Eesti tüdrukud käivad hoogsalt strippamas veel ka Norras, Taanis, Soomes ja muudes Euroopa riikides, kuid sealsed klubid on võrreldes Kreeka klubidega tibatillukesed.

Kreeka Kinky Operas töötab ühes vahetuses 45-50 tüdrukut. Norra tippklubis Dreams Showbar vaid kaheksa. Ja selliseid klubisid nagu Kinky Opera, kus ilma teevad Eesti tüdrukud, on juba ainuüksi Ateenas kümneid, rääkimata kogu Kreekast.

Sellist Eesti tantsijate massilist invasiooni nagu seda Kreekas näeme, ei kohta üheski muus maailma riigis.
 

See on omamoodi fenomen ja jälgides Euronews'ist uudiseid Kreeka ränga majanduskriisi ja streikide kohta on raske mõista, kuidas šõubisnis seal nii edukalt toimib. 

Vaata lisaks SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles