Galerii: Iris Tomson korraldas restoranis iO heategevusliku õhtusöögi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Kadriorus asuvas trendikas Restoran & Lounge iOs toimus möödunud reedel, 20. novembril heategevuslik õhtu, et üheskoos toetada Tartu Mäe Asenduskodu lapsi.

Foto: Erlend Štaub

Õhtu naelaks oli ahvatlevate auhindadega heategevuslik loterii, mida viisid läbi õhtujuht Iris Tomson ja restorani iO juhataja Karina Tsõbulenko.

Foto: Erlend Štaub

Loosipiletite müügiga koguti Tartu Mäe Asenduskodu heaks 685 eurot ning annetustega koguti raha ligi 2000 eurot.

Sezan Investments ja Colonna Varahaldus OÜ on Tartu Mäe Asenduskodu lapsi toetanud juba viimased paar aastat. Juba järgmisel nädalavahetusel on asenduskodu lapsi oodata Tallinnasse, et üheskoos pidada maha üks tore jõulupidu ehtsa jõuluvana, päkapikkude ning kingitustega.

Foto: Erlend Štaub

Õhtu raames aitasid kaasa Restoran&Lounge iO, juveelibränd by karinè, karusnahasalong FuReality, ajakiri Iluguru, ilusalong Pikk40, Vip Medicum, Full House Agency, PearlSmile, Vestige Verdant, autosalong RAYTH ning modellidena astusid üles vandeadvokaat Kristi Rande, kunstnik Anna Litvinova, Pikk40 ilusalongi juhataja Merlin Nigul, ajakirja Iluguru arendusjuht Katrin Rasmann ja jumestaja Simona Selezov.

Foto: Erlend Štaub

Õhtut ilmestas esmakordselt non-stop girl-power showprogramm eesotsas Liis Lemsaluga ning teda saatsid trummid, tantsijannad ja visuaalkunstnik.

Foto: Erlend Štaub

Silmailu pakkus põhjamaisetest karusnahkadest valmistatud kasukakollektsiooni esitlus ning eestimaine juveelibränd by karinè - mõeldes julgetele ja omanäolistele naistele!

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles