Suusamaskides ja automaatidega mehed korraldasid Tallinnas tõelise segaduse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV peakontori lõhutud aknad
LHV peakontori lõhutud aknad Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna kesklinnas nähti täna maskides relvastatud mehi, kes suundusid pangaröövile. Ehmunud inimesed teatasid juhtumist politseile. Ohtlikule olukorrale reageeriti täisjõududega. Selgus, et LHV pank oli hakkama saanud kahetsusväärse juhtumiga.

Täna pärastlõunal kella poole kahe paiku oli Tallinna kesklinnas tunne, justkui midagi väga ohtlikku on juhtunud. Kaubamaja ja Radissoni hotelli ristimikul oli väljas mitu politseiautot, kiirabi ja relvastatud politseinikud. Häirekeskus sai väljakutse ehmunud kodanikult, kes kahtlustas relvastatud pangaröövi.

Korrakaitsjad reageerisid olukorrale täisjõududega. Selgus, et LHV pank korraldas oma majas filmivõtteid ja politseid unustati teavitada. Sellisel äreval ajal, kus maailmas on aina kasvav terrorioht, on igasugune põhjendamatu hirmutamine kahetsusväärne. Politsei pressiesindaja Helen Uldrichi sõnul on korraldajatega suheldud ja viimane mõistis oma viga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles