Naer garanteeritud! Sepo Seeman kasutas näosaates dopingut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepo Seeman
Sepo Seeman Foto: TV3

Sepo Seeman kehastas «Su nägu kõlab tuttavalt» kaheksandas saates Toomas Kõrvitsat ja laulis lugu «Piu Pau». Sepo kasutas dopinguna heeliumit.

Olav Osolin: See avanumber oli väga armas. Ma vaatasin, et kauaks seda heeliumit jätkub. Alguses oli päris korralik peenike hääl, mis on Toomasel ju alati olnud. Ära karda, kui sa seal heeliumiga natuke patustasid, küll tuleb Aivar Pilv ja su välja veab, nii nagu meil Eestis kombeks on. 

Tanja Mihhailova: Number oli väga tore, südamlik ja lihtne muusika. Ilmselt see trummitaldrik sai nii et vähe... ma ei tea, kas sa kujutasid seal ette Andrust või Olavit, et niimoodi lahmisid seda taldrikut.

Andrus Vaarik: Vaene Sepo, sa tõmbasid endal vaiba alt ära selle viimase numbriga, sellepärast et sul olid kõik sõnad peas! Sa oled nagu lõbus onu Heino, kes saabub suguvõsa kokkutulekule ja on juba kaks pudelit viina enne ära joonud. Selline, kes on armas, kes on natuke tülikas, aga keda alati oodatakse põnevusega. Sõnu peas ei ole ja suurt aru ei saa, mis ta räägib, aga kõik ootavad teda! Tegelikult on mul tunne, et sellest kambast oled sina ainus, kes tahab päriselt võita. Ja sina võidadki ilmselt!

Vaata Sepo etteastet TV3 videost! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles