Galerii: Tallinn Dolls avas mobiilse poe

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Dollsi disainiduo Liisi Eesmaa ja Karolin Kuusiku kätetööd saab peagi osta Eesti esimeses mobiilses poes, mis avab oma uksed Talinna südames restoran Museumi ruumides.


Tallinn Dolls alustab koostööd Restoran Museumiga ja lükkab valla oma esimese mobiilse poe uksed alates reedest, 12. novembrist. Kõik praegused ja tulevased Tallinn Dollsi kliendid on oodatud moodsaid oste sooritama argipäeviti 12.00-19.00.

Brändi juhi Mari Martini sõnul otsib Tallinn Dolls alati meeli erutavaid üllatusi ning tavapärasest erinevaid lahendusi. Mobiilseks poeks andsid inspiratsiooni ka Londonis populaarsed pop-up poed, mida on kerge kokku pakkida ja uude asukohta üle viia

«Kuna Tallinn Dolls on elustiilibränd, siis koostöö meelelahutuskohtadega tundub meile väga sobilk. Restoran Museumi ruumidesse plaanime jääda esialgu vähemalt aasta lõpuni,» selgitab Mari Martin.

«Poe jaoks on disainitud ka  spetsiaalne mööbel Eesti disaineri Heleliis Hõimu poolt, mida on vajadusel kerge teise kohta liigutada. Päevasel ajal toimib restoran Museum efektse poena, ning õhtusel ajal meelelahutuskohana.»

Varem Kadriorus õdusas Vesivärava ateljees paiknenud Tallinn Dolls pakub nüüdsest mobiilses poes täis tootevalikut  kõikidest uutest toodetest suuruses 32-42.

Eesolevatele jõulupidustustele ja vastuvõttudele on Tallinn Dolls olulist rõhku pannud ning alates detsembrist keskendutakse eelkõige kollektsiooni  pidulikumale poolele. Muidu jätkub aga tootevalikus nii kontori, peo kui ka igapäeva kandmise riideid ning uute mudelitega üllatatakse jooksvalt iga nädal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles