ELU24 Itaalias: Madonna näitus Torinos

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalal toimusid Itaalias, Torinos Madonna "Rebel Heart" Euroopa tuuri kolm kontserti ning lisaks said popikuninganna fännid nautida oma iidolist inspireeritud näitust ”Iconic – portreed ja kunstiteosed inspireeritud Popikuningannast”.

Foto: Marko Tubli

Näitusel on teosed, mis on valminud Madonna fännide käe all ning inspiratsiooni on saadud loomulikult oma iidoli loomingust.

Foto: Marko Tubli

Ühtekokku on näitusel kahekümne fänni teosed üheteistkümnest eri maast - Brasiiliast, Venemaalt, Hispaaniast, Itaaliast, Kanadast, Hollandist, USA`st, Inglismaalt, Prantsusmaalt, Argentiinast ja Belgiast.  Teosed on välja valinud Madonna isiklikult.

Foto: Marko Tubli

Lisaks näeb teosed ka Madonna kontserdil, loo ”Rebel Heart” ajal.

Foto: Marko Tubli

Teoste autoriteks on: Aldo Diaz (Brasiilia), Aleix Pons (Hispaania), Suleymanov Arsen (Venemaa), Ben Youdan (UK), Fran Sanchez (Hispaania), Franco Curletto (Itaalia), Janka + Creator (Itaalia), Jérôme Trudelle (Kanada), Laertes de Oliveira (Brasiilia), Magia2000 (Itaalia), Marco De Matteo (Itaalia), Nicolas Obery (Prantsusmaa), Noah (Kanada), Pablo Lobato (Argentina), Rob Jacobs (Holland), San Siguenza (USA), Sergio Daricello (Itaalia), Silvio Alino (Hispaania), Son Of The Moon (USA) ja Timothy Aerts (Belgia).

Vaata fotosid galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles