Video: Andres Kõpper aka NOËP vallutab maailma

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Kõpper
Andres Kõpper Foto: ETV

ETV saates "Hommik Anuga" tutvustas oma värsket muusikat 25-aastane Andres Kõpper, artistinimega NOËP. 

NOËP sõlmis hiljuti Rootsi Sony Musicuga lepingu ning avaldas juba nende alt ka singli pealkirjaga "Move".

"Minu muusika vastu on huvi tuntud paljudes kohtades," räägib Andres Kõpper. "Rootsist lisaks Sonyle ka Universalist. Samuti tunti huvi ühest USA produktsioonifirmast," lisab muusik ja kinnitab, et temaga temaga töötavad koos inimesed, kes on seisnud muuhulgas ka Avicii edu taga.

Kuulajatele on Andres Kõpper hästi tuntud ansamblist Tenfold Rabbit. Nüüd viljeleb ta aga soolokarjääri ning tema loomingut kirjeldatakse kui head segu indiest, elektrost ja popist, millele annab erilise hingamise muusiku tõeliselt omapärane hääl.
 Juba järgmisel aastal on oodata ka NOËPi EP-d
 

Kuula ja vaata!

Kuidas meeldib?

Homme, pühapäeva hommikul kell 10.00 on ETV saates "Hommik Anuga" külas Kadri Simson, kes räägib väga avameelselt Keskerakonnast, Edgar Savisaarest ja oma kandideerimisest erakonna esimehe kohale! Roman Baskin, Madis Kalmet ja Toomas Lõhmuste meenutavad oma näitlejatee algust ning Eve Viilupit tuletavad meelde tema kunagised laululapsed Maarja-Liis Ilus ja Liisi Koikson.Muusikalise numbriga astub saates üles Andres Kõpper, artistinimega NOËP, kes sõlmis hiljuti Rootsi Sony Musicuga lepingu ning avaldas nende alt ka juba esimese singli nimega "Move" :) Kuidas meeldib?

Posted by Eesti Televisioon on Saturday, 21 November 2015
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles