Stiilistuudio staarkülaline Jana Hallas: ma isegi ei vaata enam Eesti Laulu ega Eurolaulu, ei huvita!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilistuudios käis külas Jana Hallas
Stiilistuudios käis külas Jana Hallas Foto: Tallinna TV

Stiilistuudio meigitoolis istub seekord modell, ajakirjanik, stilist ja laulutekstide autor, põhjamaine Brigitte Bardot - Jana Hallas.

Jana Hallas on kirjutanud Eurovisiooni lauluvõistluse võistluslaulude "Once in a Lifetime" (esitaja Eda-Ines Etti), "Runaway" (esitaja Sahlene) ja "Through My Window" (esitaja Sandra Oxenryd) sõnad ja teinud stilistika.

Samuti on ta teinud stilistikat meie legendaarsetele pop-ansamblitele 2 Quick Start, Best B4 ja Vice Presidents.

Foto: Erakogu

Täna ütleb staarkülaline Jana Hallas: Ma isegi ei vaata enam Eesti Laulu ega Eurolaulu, ei huvita. Mul on käsil hoopis teine, hingelähedane teema.

Saates räägitaksegi, miks teda enam eurolaulukarusell ei huvita ning mis on siis see uus ja põnev teema, millega ta hetkel hõivatud on. Kuidas ta naudib olla „täiskohaga“  ema oma pojale. Milline on tema lemmik iluprotseduur, mis aitas täielikult kaotada teda neiupõlves kimbutanud raske nahaprobleemi jäljed ja mis imenipiga ta end nii heas vormis hoiab.

Foto: Tallinna TV

Meesterubriigis näitame, kuidas käib nahahooldus, mis mõeldud ainult meestele. Annemarie Börlindi sarja kosmeetik Maris Tarto annab soovitusi koduseks nahahoolduseks.

Oleme kaameraga glamuursel seltskonnaüritusel Kultuurikatlas: Tiina Talumehe moeshowl "Pööriöö". Ajame juttu moedisaineri ja tema loomingu austajatega: näitlejanna Merle Palmiste, moe- ja ilutoimetaja Kristina Herodese ning Eesti Naise peatoimetaja Aita Kiviga.

Saate lõpetab meigikool, kus on algavaks peohooajaks eriti vajalik õpetus - kuidas kasutada meigis silmalainerit!

Vaata saadet Stiilistuudio juba täna kell 19.30 Tallinna TV kanalil!

Järelvaadata saad eetris olnud saateid SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles