Multitalent Mart Sander üllatab: mees jõudis litsidest lasteni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta meesstrippari valimised Club Tallinnas 20.11.10 Üks võistlejatest - Roman ja õhtujuht Mart Sander
Aasta meesstrippari valimised Club Tallinnas 20.11.10 Üks võistlejatest - Roman ja õhtujuht Mart Sander Foto: Gerli Toomepuu

Multitalent Mart Sander, kes on peamiselt tuntud kui muusikaajaloo guru ja kunstnik, sai hiljuti maha oma romaaniga „Litsid“, teeb monoetendust ja nüüd on tema portfooliosse lisandunud ka lasteraamatu kirjutamine ja illustreerimine.

Foto: MS FB

„Minu illustratsioonid on minu muinasjuturaamatule "Jõulurahu". Raamat ilmub 1.detsembril koos audioraamatuga. Kirjastus võtab vastu soodushinnaga tellimusi kuni järgmise nädalani.“ teavitab Sander sõpru sotsiaalmeedias.

Foto: MS FB

Raamat on inspireeritud ajaloost endast ja pärineb tõestisündinud lool. „Esimese maailmasõja legendaarsest Jõulurahust ja loo tegevus toimub metsarahva silme läbi vaadatuna,“ seisab kirjelduses. „Raamat on mõeldud 5-12aastastele lastele, selles leiduvad kaunid illustratsioonid teevad sisu ka väikesele lugejale mõistetavaks.“

Foto: MS FB

Audioraamatut loeb Mart Sander isiklikult. Ette tellides maksab raamat alla 10 euro, kui poelettidelt leiab selle hinnaga 13-14 eurot.

Foto: MS FB

Raamatut saab eeltellida ning see saabub koos autori autogrammi ja audioraamatuga – telli SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles