Muusikapiiridel katsetav Carrot Lights on minituuril Lääne-Euroopas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Remmel bändiga Carrot Lights
Laura Remmel bändiga Carrot Lights Foto: Sohvi Viik

Vilkuvate porgandite trio ehk Carrot Lights on Lääne-Euroopas kontserte andmas. Juba on esinetud Brüsselis ja Luksemburgis ning ees on veel Pariisi ja Marseilles’ kontserdid, tuues sinna muusikat ja positiivsust.

Carrot Lights koosneb kolmest innukast muusikust, kes viljelevad improvisatsioonilist muusikat, mida, kui tahta, võib kategoriseerida jazzi, popi ja vabaimprovisatsioonisegulise muusikažanri alla. Joel-Rasmus Remmel (klaver) ja Kaspar Kalluste (trummid) on tuntud kui Noore Jazzitalendi omanikud ning mõlemad on käinud täiendavalt õppimas Rootsis Göteborgi ja Malmö ülikoolides. Paula Mustikas ehk Laura Remmel on täiendanud oma õpivaramut nii Ameerikas, Saksamaal kui ka Hollandis ja hetkel õpib Tallinnas improvisatsiooni. Paljud kuulajad teavad tema poppmuusika albumeid ning ülesastumist saates «Laula mu laulu».

Juba toimunud kontsertide kohta kommenteerib Laura: «Vastuvõtt on olnud hästi mõnus! Me alguses mõtlesime, kas Pariisi sündmuste tõttu siin üldse midagi toimub, aga inimesed on väga tänulikud, et just sellisel ajal siin oleme. Muusika on see, mis viib mõtted veidi eemale ning annab lootust.»

Carrot Lightsi tuur:

18.11 Brüssel - The Music Village 

20.11 Luksemburg - Brasserie le Neumünster 

21.11 Pariis - Jazzycolors Festival

23.11 Marseilles - Jazz sur la Ville festival

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles