Kõrv peale! Ahjusoe räpipala Fofkinilt ja Skidoolt: lugu suunab eristama olulist ebaolulisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Fofkin
Räppar Fofkin Foto: Erakogu

Fofkin, tuntud ka kui üksluguaastasmees, on taas ühendanud jõud biidimeistri Skidooga, et välja anda lugu «Katuseaken». Lugu ise suunab inimesi rohkem märkama ja eristama olulist ebaolulisest: «Hinnangud kaota ära, hetkeks sa silmad sule.  Vaata, need on sinu ja minu, meie maailma mured».

Räpploo idee sündis enam kui aasta tagasi pärast traagilist sündmust Viljandis. Autorid leiavad, et meie ümber on väga palju, mis jääb märkamata. Olukord Eestis pole üldse nii roosiline kui koguaeg paista lastakse, eriti noorte ja laste jaoks. Selleks, et üldse midagi muutuks on vaja kõikidel rohkem märkama ja tegutsema hakata. Liiga palju on sellist «kui minuga seotud pole, siis on ükskõik» suhtumist.

Mehed leiavad ühiselt, et igaüks saab ise otsustada, mis radapidi ta käib ja mida teeb ning antud looga maailma muuta ei üritata (kuigi nii võib tunduda). Pigem lihtsalt juhtida tähelepanu hetkeolukorrale. 

Lugu on allalaadimiseks ja kuulamiseks üleval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles