Suur galerii! Dom Party tähistab 4.sünnipäeva grandioosse peoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Glamuurne, lõbus ja suurejooneline pidu Dom Party tähistab 4. sünnipäeva juba sel reedel, 20.novembril klubis Teater.

Neli aastat lõbusaid ja värvikaid uskumatute live'idega pidusid on seljataga ning reedel, 20.novembril tähistatakse seda klubis Teater suurejoonelise sünnipäevaga. 

Foto: Klubi Teater

Klubi Teatri säravaim pidu Dom Party on pidudesari, mis kord kuus juba neli aastat on muutnud klubi Teatri tõeliseks paradiisiks, pakkudes alati kõigile külalistele unustamatu elamuse! Luksusautod, kaunid naised, live-esinemised ning kordumatu meelelahutus on muutnud Dom party säravamaks peoks.

Foto: Klubi Teater

Lisaks live-muusikale teeb sel õhtul kõigil külaliselt suu magusaks Magnum ning põnevust kütab Triobet! Terve öö on võimalus nautida kaunite Teatri diivade kordumatut lava-show’d! Kaunitarite jume eest hoolitseb sel õhtul Chocolady! 

Foto: Klubi Teater

Klubi Teater paneb välja VIP-paketi 10'le! Vip-piletid, kihisev šampanja ja üllatus klubi Teatri poolt! Võitmiseks saada kiri aadressile mareli@klubiteater.ee ning kirjuta enda meeldejäävaim mälestus Dom Party'ga. 

Foto: Klubi Teater

Dom party 4. sünnipäev on pidu, mille sarnast linnas pole enne nähtud! 20.novembri öösel muutub klubi Teater pidude mekaks! Loe rohkem ürituse kohta siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles