Vaata, keda tänavad oma särava naeratuse eest meie staarid!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nordic Hambakliinik pidas 19. novembril oma sünnipäeva ja novembris tähistatava hammaste tervise kuu raames pertakse ka meeles asenduskodude lapsi ja noori, kinkides neile suuhügieeni tooteid.

Foto: Tiit Mõtus

Peaarst Kristo Ivanovi sõnul on 2013. aasta sügisel tegevust alustanud Nordic Hambakliinik jõudnud selle aja jooksul areneda üheks juhtivaimaks hambakliinikuks Eestis.

„Meie poole ei pöördu patsiendid mitte ainult Tallinnast, vaid ka mujalt Eestist ning välismaalt. Soovime neile pakkuda kvaliteetset ravi mõistlike hindadega.“

Dr Ivanov lisab, et Nordic Hambakliinikul on suur roll ka uute suutervise toodete tutvustamisel. „Bambushambahari Humble Brush on nüüdseks Eesti suuremate kauplusekettide tootevalikus ning tundub, et sarnaselt muu maailmaga on need naturaalsed ja stiilsed harjad alustamas võidukäiku ka siin."

Samuti toome maale ja müüme edasi Megasonexi ultraheliharju, valgendavat ja hammaste tundlikkust vähendavat Megasone xi pastat ning maailmas üheks efektiivseimaks hammaste valgendamise süsteemiks tunnistatud Enlighteni tooteid.“

Foto: Tiit Mõtus

Nordic Hambakliiniku sünnipäeva ja novembris peetava hammaste tervise kuu puhul otsustas kliinik kinkida kõ.igile Eesti asenduskodude lastele ja noortele Humble Brushi bambushambaharja ja muid suuhügieeni tooteid. Varasemalt lastekodude nime all tegutsenud asenduskodudes elab üle tuhande lapse.

„Asenduskodude kasvatajatel on suur roll selles, et noored õpiksid mõistma, kuidas katkised hambad, põletikulised igemed või sootuks puuduvad hambad mõjutavad nii nende lähisuhteid kui ka hilisemat konkurentsivõimet tööturul.

Kuna hambaravi teenus on kuni 19. eluaastani tasuta, saame tekkinud probleemidele koheselt tähelepanu pöörata,“ ütles Eesti Asenduskodu Töötajate Liidu juhatuse esimees Meelis Kukk.„Nordic Hambakliiniku heategevusprojekt aitab meil rõhutadasuuhügieeni tähtsust ja meenutada, et hambaharja peaks vahetama kolme kuu tagant.“

Foto: Tiit Mõtus

Tall inna südalinnas asuv Nordic Hambakliinik pakub hambaravi täisteenust klassikalisest hambaravist kuni implantoloogia ja esteetiliste protseduurideni. Kliinik annab tööd 35 inimesele.

Foto: Tiit Mõtus

Hambakliiniku klientide hulka kuuluvad näiteks ka laulja Koit Toome ja näitleja Anne Veesaar. Samuti laulja Maarja-Liiis Ilus.

Foto: Tiit Mõtus

Hambakliiniku teenustest ei ütle ära ka endine raadiohääl Kirsti Timmer ja ürituste korraldaja Maret Soom.

Foto: Tiit Mõtus

Staarmeikar Kaia Triisa ja õllemaadam Marje Hansar, miks oma hambaid peidate?

Foto: Tiit Mõtus
Foto: Tiit Mõtus

Maret Soom ja Maiken

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles