Khloe Kardashian: Lamar Odom taastub ajukahjustusest kahe aastaga... kui üldse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khloe Kardashian
Khloe Kardashian Foto: SCANPIX

Khloe Kardashian avalikustas, et tema abikaasa Lamar Odom taastub ajukahjustusest kahe aastaga, kuid seda ei pruugi juhtuda.

Khloe rääkis üles saates «Today», et Lamari esialgne diagnoos ei olnud paljulubav. Lamar leiti oktoobri alguses teadvusetult bordellist, kus ta oli tarvitanud erinevaid mõnuaineid. Mehel oli mitu insulti ja tal tekkis neerupuudulikkus.

«Nad ütlesid mulle, et tal on elada jäänud neli tundi,» ütles Khloe. «Sellist telefonikõne on kohutav saada. Haiglasse sõita ja teada, et ta on koomas ning võtta vastu otsuseid tema tervise üle - see on hirmuäratav.»

«Sa pead võtma vastu suure riskiga otsuseid. Näiteks - kui operatsioon tehakse, on 80 protsendiline võimalus, et ta sureb. Samas, kui me seda ei tee, on 90-protsendiline võimalus, et ta sureb,» seletas Khloe.

Odom lebas teadvusetult kolm ööpäeva. «Arstid ütlesid - oht pole kaugeltki veel möödas ja sa oled nii optimistlik, nii positiivne! Kuid mulle ju öeldi paar päeva varem, et ta sureb.»

Odom toimetati seejärel Los Angelese haiglasse, kus ta õpib uuesti kõndima, tajuma ja kõnelema.

«Nad usuvad, et pooleteise või kahe aasta jooksul võib ta vaimselt täielikult taastuda. Kuid nad ei tea kindlalt,» sõnas Khloe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles