DND ja Sibyl Vane annavad nädalavahetusel kontserdid Tallinnas ning Tartus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Sibyl Vane
Ansambel Sibyl Vane Foto: Laura Arum-Lääts

Stuudios albumite kallal töötavad bändid tulevad kaheks õhtuks fännide ette, et tutvustada oma värsket materjali.

Reedel, 20. novembril astuvad DND ja Sibyl Vane üles Von Krahlis ning päev hiljem Tartus GenKlubis. Kahe kontserdiga annavad bändid aimu oma valmivatest uutest stuudioalbumitest, kuid kahtlemata tulevad esitlusele ka varasemast tuntud lood.

2013. aastal andis DND välja oma esimese eestikeelse albumi «Tulede säras», mis ühtlasi sümboliseeris bändi tegevuse naasmist Londonist kodumaale. Ühtlasi said mitmed albumi lood sooja vastuvõtu kohalikes raadiojaamades ja muusikasõprade seas. Kuigi veebi vahendusel ja üksikute Eesti kontsertidega oli DND siinse muusikateadlikuma publiku jaoks end kinnistanud juba aastate eest. DND uue albumi teine singel «Võtmata rohud» ilmus möödunud nädalal.

Foto: Alan Prosa

2012. aastal Läti plaadifirma I Love You Records alt debüütalbumi «Love, Holy Water & TV» avaldanud Sibyl Vane on alternatiivmuusika publikule tuttav nimi nii kodumaal kui ka lähiriikides. Nende esimese albumi soe vastuvõtt publiku ja muusikakriitikute seas päädis mitmete tuuridega Baltikumis, Soomes ja Rootsis. Nüüd on bänd juba mõnda aega teinud tööd stuudios uue materjali kallal, mille hulgast esimene singel «Slow Dance» ilmus selle aasta kevadel.

Foto: Meisi Volt

Mõlemad kontserdid algavad kell 21 ja informatsioon ajakava kohta on saadaval ürituste tutvustuses Facebookis. Kontserdi korraldajad tuletavad meelde, et mõlemad kontserdid lähtuvad täpselt ajakavast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles