Kuula: Mikk Mäel ilmus kaasahaarav singel «Meie aeg on käes»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja Mikk Mäe
Laulja Mikk Mäe Foto: Laura Kallasvee

Mikk Mäe on «Su nägu kõlab tuttavalt» saate kõrvalt valmis saanud oma järjekordse singli «Meie aeg on käes». Tegemist on singliga, mille leiab ka kahe nädala pärast ilmuvalt Mikk Mäe omanimeliselt debüütalbumilt.

Muusika autoriks on Tomi Rahula, sõnade autoriteks on Anni Rahula ja Kristjan Vardja.

«Uus singel on minu peagi ilmuvalt plaadilt, mis tuleb välja juba 3.detsembril. Üle-eestiline plaadituur algab juba 4.detsembril,» kommenteerib Mikk Mäe. «Oma esimese plaadi ilmumise emotsioone on raske isegi sõnadesse panna. Olen väga tänulik kõikidele laulukirjutajatele, kes on mind oma loomingut esitama usaldanud.»

Foto: Viktor Burkivski

Mikk Mäe omanimeliselt debüütplaadilt leiab lugusid Tanel Padarilt, Hendrik Sal-Sallerilt, Tomi Rahulalt, Kaspar Kallustelt ning paljudelt teistelt tunnustatud muusikutelt.

Singel on salvestatud Sinusoid Stuudios ning loo produtsendiks on Tomi Rahula.

 

Suurepärane võimalus näha Mikk Mäed esinemas ja kuulata plaadil kõlavaid lugusid on üle-eestilisel tuuril – 4.detsembril Raplas, Club Madhouses, 5.detsembril Pärnus, klubis Sugar, 11.detsembril Tartus, ööklubis Atlantis, 17.detsembril Tallinnas, Von Krahlis ja 18.detsembril Võrus, ööklubis Tartu.

Kuidas värske singel meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles