Charlie Sheeni isa ülistas oma julget poega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Sheen ja Charlie Sheen
Martin Sheen ja Charlie Sheen Foto: SCANPIX

Sel nädalal ilmnes, et USA näitlejal Charlie Sheenil on  HI-viirus ning temast võisid nakatuda paljud naised.

Staari isa, 75-aastane Martin Sheen ülistas nüüd oma 50-aastast poega, et ta julges haigusega avalikkuse ette tulla, edastab BBC.

«Ma olin uskumatu julguse tunnistajaks. Nüüd algab Charlie elus uus, varjamisest vaba etapp,» lausus isa.

Enne Charlie Sheeni paljastust telekanali NBC intervjuus liikusid meedias jutud USA meesnäitleja kohta, kellel olevat HIV ja kes võib olla nakatanud oma naissoost seksuaalpartnereid.

«Lõpetan avalikusse tulemisega ära kõik spekulatsioonid ja pooltõed. Tegemist on haigusega, millel on kolmetäheline lühend – HIV,» selgitas näitleja.

Matt Laueri jutusaates üles astunud Charlie Cheen teatas, et HI-viirusse nakatumine diagnoositi tal neli aastat tagasi ning tal tekkis depressioon, millega kaasnes alkoholi liigtarbimine.

Staari isa sõnul valmistus poeg paljastuseks mitu kuud ja ta pere toetab teda.

Martin Sheeni teatel oli poja otsus niiöelda kapist välja tulla raske ja ta lükkas seda mitu korda edasi.

Isa teatas pojale, et kui temal oleks nii palju julgust kui pojal, siis asuks ta maailma muutma.

Sheen seenior on samuti näitleja ning teda on nähtud näiteks 1987. aasta filmis «Wall Street» ja 1993. aasta filmis «Hot Shots!». Lisaks on ta üles astunud seriaalis «The West Wing», milles ta kehastas USA presidenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles