Pariisi 129 terroriohvri seas on kaksikõed

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisi Le Carilloni baar, milles hukkus terrorirünnakute käigus 19 inimest
Pariisi Le Carilloni baar, milles hukkus terrorirünnakute käigus 19 inimest Foto: SCANPIX

Prantsusmaa pealinnas Pariisis toimus 13. novembril mitu terrorirünnakut, milles hukkus kokku 129 inimest, kelle seas on ka kaksikõed.

Kaksikud kaotasid elu Pariisi kümnendas linnajaos La Carilloni baaris, kuhu sisenesid relvastatud isikud ja avasid tule, edastab The Local.

Prantsuse võimud teatasid eile, et kõigi 129 hukkunu isik on kindlaks tehtud, teiste seas ka Charlotte ja Emilie Meaud.

Terroristide käe läbi hukkus Le Carilloni baaris lisaks kahele õele veel 17 inimest.

Sündmuse tunnistajaks olnud isiku sõnul olid õed baari keskosas, kui kurjategijad tule avasid.

30-aastased õed olid pärit Kesk-Prantsusmaalt Limousini piirkonnast Aixe-sur-Vienne´ist. Õed saadetakse oma viimasele teekonnale kodulinnas.

Linnapea René Arnaudi sõnul said nad kaksikute surmast teada 14. novembril, üks päev pärast rünnakut.

Sotsiaalmeedias oli õdedele mitmeid järelhüüdeid. Samuti mainiti, et kuigi nad olid välimuselt nagu kaks tilka vett, olid nad oma iseloomult siiski erinevad.

«Emilie oli vaiksem ja salapärasem, kuid samas meeldis talle suhelda. Cahrlotte seevastu oli avatum, kuid talle ei meeldinud eriti väljas käia,» teatas anonüümne allikas.

Charlotte töötas start-up firmas, talle meeldis muusika ja sport. Emilie oli arhitekt ning ta eelistas rokki ja Prantsuse režissööri Eric Rohmeri filme.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles