Ekskallim selgitas, miks ta otsustas HIV-positiivse Charlie Sheeniga kaitsmata vahekorras olla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheeni ekskallim Amanda Bruce
Charlie Sheeni ekskallim Amanda Bruce Foto: Vida Press

Medõde Amanda Bruce avalikustas, et ta soovis Charlie Sheeniga kaitsmata seksuaalvahekorras olla hoolimata mehe HIV-diagnoosist.

Bruce ütles saates «The Dr. Oz Show», et ta käis Sheeniga kaheksa kuud ja näitleja puhkes pisaraisse, kui tunnistas talle, et on HIV-positiivne, vahendab Daily Mail.

Bruce rääkis, et nad seksisid peaaegu iga päev ja ta konsulteeris arstiga, enne kui otsustas kaitsmata vahekorra kasuks. 

Saates astus ka üles Sheeni ihuarst dr Robert Huizenga, kes ütles, et soovitas naisel hoolimata väikesest nakatumisriskist kondoomi kasutada.

«Ma olin tema poiss-sõbra arst. Me konsulteerisime teiste arstidega ja nende arvates oli nakatumise risk üliväike. Me ei saa siiski öelda, et seda üldse polnud. Minu nõuanne Amandale oli: «Ära tee seda, kuid risk on üliväike.» Amanda otsustas seda siiski teha, sest ta tundis end Charlie'ga lähedasena ja soovis sellel tasemel intiimsust,» seletas dr Huizenga. 

Amanda lisas: «Kui oleksin teda tundnud vaid ühe päeva ja oleksin otsustanud seda teha, võinuks seda Vene ruletiks nimetada. Meie tundsime teineteist aga enne seksuaalsuhtesse astumist mitmeid kuid ja me olime paar. Ma olin temasse armunud.»

Amanda sõnul oli nende suhe monogaamne ja Charlie võttis oma ravimeid alati hoolikalt. Tänaseks on nad lahku läinud ja ei seksi teineteisega, kuid on jätkuvalt lähedased sõbrad. Amanda kinnitas ka, et ta pole HI-viirusega nakatunud ja avaldas lootust, et Sheeni ülestunnistus aitab kaotada haigusega seotud eelarvamusi.

50-aastane Charlie Sheen avalikustas selle nädala teisipäeval, et tal diagnoositi nelja aasta eest HI-viirus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles