Jõulud lähenevad: esmakordselt on koos laval C-JAM ja Rannap, rääkimata Kannukesest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulutuur: C-JAM on peoperemees, kes on külla kutsunud Rannapi ja Kannukese
Jõulutuur: C-JAM on peoperemees, kes on külla kutsunud Rannapi ja Kannukese Foto: Poster

Kontsert «Taevast ülevalt» toob kuulajate südamesse jõulutunde. Kokku on põimitud muusikat kahest allikast: kõigepealt – vanad eestikeelsed jõululaulud, mida me kõik teame ja armastame kaasa ümiseda («Püha öö», «Neil inglitel väljal», «Oh sa rõõmustav», «Oo Petelem», «Kuula ingli lauluhäält», «Üks roosike» jne ja muidugi kava nimilaul «Ma tulen taevast ülevalt»). Seekord on mitmetelegi neist -  nii laulduna kui mängituna -  lähenetud värske nurga alt: põhiliselt mõtlikult, kuid vahel ka juubeldavalt, nagu jõuluajal on ju põhjust.

Teiseks - Rein Rannapi muusika; ka selle valik saab olema jõulu- või talveteemaga kooskõlas. Kristjan Kannukesele sobivad (Rannapi meelest) eriti hästi just varajase Ruja laulud ja nii ongi esialgse plaani kohaselt kavas «Nii vaikseks kõik on jäänud», «Õhtunägemus», «Ülemlaul», «Lumi sädeles». Loomulikult laulab Kristjan ka palju jõululaule.

Foto: MediaMarketing

C-JAM on peoperemees, kes on külla kutsunud Rannapi ja Kannukese - tšellod on osalised kõigis numbrites, solistina, aga ka fooniloojana. Loomulikult ei jäta nad pakkumata ka oma seniseid menukamaid palu. Rannap kaunistab kava kaasavõetud digiklaveril. Kristjan aga haarab vahel kitarri, et kontserdile veelgi rohkem värve lisada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles