Elu24 loosis! Avoid Dave ja I Wear* Experiment annavad ühiskontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avoid Dave
Avoid Dave Foto: promo

Kaks põnevat Eesti bändi ühendavad jõud ning astuvad selle kuu lõpus üles kontsertklubis Rock Cafe. Avoid Dave ja äsja Eesti Laulu poolfinaali jõudnud I Wear* Experiment esinevad 28. novembril, piletid on juba müügil Piletilevis. Elu24 loosis kaks piletit kahele!

Teist korda selle aasta jooksul ühendavad jõud kaks põnevat Eesti elektroonika-bändi – Avoid Dave ning I Wear* Experiment. «Esimene ühine Avoid Experiment kontsert, mis toimus juunikuus Tartus, andis meile vägeva energialaengu ning otsustasime nüüd Tallinnas asja veelgi suuremalt ja võimsamalt ette võtta,» sõnab Avoid Dave’i juhtfiguur Taavi Paomets.

Nii I Wear* Experiment’i kui ka Avoid Dave’i jaoks jääb 28. novembril toimuv Rock Café kontsert selle aasta viimaseks avalikuks ülesastumiseks. «Oleme terve aasta kõvasti tööd teinud ja vaeva näinud, et kevadel oma esimene täispikk album välja anda,» räägib I Wear Experiment’i kitarrist Hando Jaksi. Rock Cafes kuuleb kindlasti uut materjali ning bändid astuvad ka korraga lavale, et teineteise lugusid üheskoos esitada. Esitusele tuleb ka Eesti Laulu poolfinaali jõudnud I Wear* Experimenti lugu «Patience».

Kontsert toimub 28. novembril Rock Cafes, piletid hinnaga 8 eurot on müügil Piletilevis. Kohapealt ostes on pileti hinnaks 10 eurot.

Kontsert Facebookis.

Elu24 loosis kaks piletit kahele! Palju õnne! Tasuta piletid võitsid Anne-Mari Soosalu ja Kadri Raag!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles