Vaata: uus tegija, räppar Robert Lõvi avaldas oma esimese videosingli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti muusikamaastiku uus tulija, räppar Robert Lõvi
Eesti muusikamaastiku uus tulija, räppar Robert Lõvi Foto: promo

Eesti muusikamaastiku uus tulija Robert Lõvi avaldas äsja oma kolmandanda singli «Suured soovid» ning sellega koos ka oma esimese muusikavideo. Robert Lõvi on artist, kes julgeb nii räppida kui laulda. Tema uue loo sõnum paneb kuulaja mõtlema õnne ja väärtuste üle.

Robert Lõvi uhiuus singel «Suured soovid» on selle aasta algul Eesti muusikamaastikule kerkinud artisti kolmas avaldatud lugu. Värske singel ilmus koos videoga, kus vastandatakse tormilist elutempot rahuliku kulgemise ning materiaalseid väärtusi perekonna tähtsusega. «Suured soovid» tekitab kuulajas küsimuse, kas minu praegune elu ja elutempo teevad mind tegelikult õnnelikuks.

Robert Lõvi on 22-aastane artist, kes on luulet kirjutanud alates 7. eluaastast. Ta jõudis luule ja muusika sidumiseni 2015. aasta alguses, mil astus WAF kooli hääleseadet õppima. Robert Lõvi esimesed lood «Andke veel» ja «Ööloomad» ilmusid kevadel 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles