Video! Charlie Sheen: maksin väljapressijatele miljoneid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen
Charlie Sheen Foto: SCANPIX

Näitleja Charlie Sheen tunnistas saates «Today», et on HIV-positiivne ja temalt on seetõttu raha välja pressitud.

«Ma olen siin, et tunnistada, et olen tõesti HIV-positiivne. Pean lõpu tegema sellele metsikule rünnakute tulvale, pooltõdedele ja väga kahjulikele juttudele, justkui oleks ma ohuks teiste inimeste tervisele,» ütles Sheen.

Sheeni sai diagnoosi neli aastat tagasi, kui ta läks arsti juurde tugevate peavalude ja öise higistamise tõttu: «Arvasin, et mul on ajuvähk. Arvasin, et kõik on läbi.»

50-aastane staar oli sunnitud oma haiguse lõpuks avalikustama, kuna tema usaldusalused hakkasid seda teadmist ära kasutama. Sheeni sõnul maksis ta neile vaikimise eest miljoneid dollareid. Väljapressijate hulgas oli ka prostituut, kes pildistas tema ravimeid ja ähvardas foto tabloididele müüa.

«Olin oma olukorra tõttu sügavas depressioonis, tarvitasin palju uimasteid ja jõin ülearu,» nentis ta. 

Sheen rõhutas, et ta on kõigile oma seksuaalpartneritele rääkinud, et on HIV-positiivne, ja on sellest ajast peale kaitsmata vahekorras olnud kahe naisega, keda «hoiatati aegsasti» ja on tema arsti hoole all. 

Sheen ei tea täpselt, kuidas ta HI-viirusega nakatus, kuid ta on veendunud, et pole seda edasi levitanud.

Vaata «Today» intervjuud allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles