Ninja-Piret ei viska mehi prügikasti

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanilla-Ninja
Vanilla-Ninja Foto: Laura Kallasvee
Mehed armastavad öelda, et naised tulevad ja lähevad, aga sõbrad jäävad. Mida arvavad sellest Buduaar Shoppingu sügisnumbri kaanestaarid Lenna, Katrin ja Piret? Kas ka naistel on nii, et mehed tulevad ja lähevad, aga sõbrannad jäävad?

Lenna tahab loota, et sõbrannad jäävad. «Sõprus on pikaajaline side», ütleb Lenna. Katrin seevastu on teisel arvamusel: «Ma ütleks pigem, et ka sõbrannad tulevad ja lähevad».

Piret usub, et mõlemad variandid on võimalikud. «Mul on seljataga üks tõsisem purunenud suhe – samas aga pean ma oma eksi endiselt enda jaoks hindamatuks ja ülioluliseks sõbraks, kellele võin tänase päevani ja ilmselt ka tulevikus alati loota.»

«Seega ei saa väita, et mehed tulevad ja lähevad», räägib Piret Järvis

Buduaarile

. «

Valin oma mehi eriti hoolikalt ja ei viska neid väärtuslikke inimesi pärast suhte purunemist oma elu prügikasti».

Kõik kolm kaunitari usuvad, et igaühe jaoks on kuskil keegi ja üks õige mees suudab vanaduspõlveni naise õnnelikuks teha. «Võin kas või oma suguvõsast tuua näiteid, kus inimesed elavad mitukümmend aastat õnnelikult koos. Seega elu ise on tõestanud, et selline asi on täiesti võimalik», ütleb Piret.

Bändi pesamuna Lenna Kuurmaa ütleb, et ka tema usub igikestvasse õnnelikku koosellu, aga selle nimel tuleb tihti vaeva näha. «Kui tekivad probleemid, siis on ju lihtsam ära minna ja leida keegi uus. Aga ma väga austan neid, kes suudavad probleemid ületada ja koos lõpuni minna.»

Vanilla Ninja Lenna, Katrini ja Pireti huvitavaid mõtteid armastusest, usust, sõprusest, moest ja paljust muust saad lugeda värskest Buduaar Shoppingust.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles