Tagaotsitav ööbis enne terrorirünnakuid hotellis ja tarbis oletatavalt narkootikumi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salah Abdeslam
Salah Abdeslam Foto: SCANPIX

Prantsuse politsei leidis täna Pariisi edelapoolses eeslinnas Alfortville´is asuva hotelli numbritoast narkootikumidega süstlaid, mida võis kasutada tagaotsitav terrorist Salah Abdeslam.

Prantsuse politsei käivitas kohe pärast 13. novembri rünnakut 26-aastase Abdeslami otsingud, kuid seni ei ole teda leitud, edastab The Local

Uurimise käigus paljastus, et Abdeslam üüris koos veel ühe isikuga enne rünnakut hotellitoa, milles oli narkootikumide jäänustega süstlaid.  

Prantsuse ja Belgia politsei jätkab Abdeslami otsinguid, sest teda peetakse kaheksandaks ründajaks, kes pääses põgenema.

Salah Abdeslami kohta on välja antud rahvusvaheline arreteerimiskäsk ning eurooplasi on hoiatatud, et tegemist on ohtliku ja relvastatud mehega.

Brüsseli eeslinnas Molenbeekis eile tehtud haarang ei andnud tulemust, sest tagaotsitavat meest ei leitud.

Eile sai Prantsuse politsei vihje, et Abdeslami sarnast meest märgati Grenoble`is, kuid pärast mitmete paikade läbiotsimist ilmnes, et tegemist võis olla valehäirega.

Belgia politsei arreteeris  möödunud laupäeval Abdelslami venna Mohamedi, kuid pärast ülekuulamist lasti ta vabadusse.

Mohamedi teatel ei tea ta venna asukohta ning enne rünnakut oli ta üsna normaalne noormees.

«Mis puudutab minu venda, siis mina ega teised pereliikmed ei tea, kus ta on. Ta on täiskasvanu ja võib liikuda seal, kus soovib,» lausus Mohamed pärast politsei käest vabanemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles