Endised seksuaalpartnerid ähvardasid Charlie Sheeni kohtuhagiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen 2015. aasta mais
Charlie Sheen 2015. aasta mais Foto: SCANPIX

Näitleja Charlie Sheen varjas väidetavalt oma haigust pikka aega, kuid asi tuli avalikuks pärast seda, kui mõned tema endised seksuaalpartnerid teda kohtuhagiga ähvardasid.

Charlie astub homme üles saates «Today», kus ta avalikustab, et on HIV-positiivne, kirjutab TMZ. 

Näitleja on väidetavalt oma haigusest teadnud üle aasta ja suutnud seda saladuses hoida. Asjad muutusid siis, kui Charlie rääkis oma olukorrast mitmele sõbrale, keda ta usaldusväärseks pidas. Paraku hakkasid need inimesed aga sõna levitama, et Charlie on nakatunud HI-viirusesse.

Selle tõttu võtsid Charlie'ga ühendust mitmed endised partnerid ja ähvardasid teda kohtuhagiga, kuna nad polnud vahekorda astudes näitleja olukorrast teadlikud. Charlie saavutas mitme ekspartneriga kokkuleppe, maksis neile suure summa raha ja sõlmis nendega konfidentsiaalsuslepingu. Üks kokkulepetest toimus alles eelmisel kuul.

TMZ andmetel peab enamik inimesi, kes Charlie majja sisenevad, alla kirjutama konfidentsiaalsuslepingule. Tänu sellele püsivad Charlie asjad enamasti privaatsena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles