Video: G20 tippkohtumisel liikusid kassid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
G20 tippkohtumisel osalesid kassid
G20 tippkohtumisel osalesid kassid Foto: Youtube

Türgi kuurordis Antalyas toimub 15. – 16. novembrini G20 riikide tippkohtumine, kus rakendatakse terrorismiohu tõttu väga rangeid julgeolekumeetmeid.

Youtube´i on jõudnud video, milles on näha G20 toimumispaigas kasse vabalt ringi jooksmas. Tundub, et kassid suutsid läbida märkamatult karmi turvakontrolli.

Sotsiaalmeedias kommenteeriti, et kassid võisid katsetada turvameetmeid ning neid võis huvitada ka see, mida riigipeadele söögiks pakutakse.

Või oli keegi kõrgetest külalistest oma lemmikud kaasa võtnud ja loomad tutvusid omapäi paigaga.

G20 ehk The Group of Twenty Finance Ministers and Central Bank Governors gruppi kuuluvad Argentina, Austraalia, Brasiilia, Euroopa Liit, Hiina, India, Indoneesia, Itaalia, Jaapan, Kanada, Lõuna-Aafrika Vabariik, Lõuna-Korea, Mehhiko, Prantsusmaa, Saksamaa, Saudi Araabia, Türgi, Suurbritannia, USA ja Venemaa.

Antalya kohtumisel esindavad ELi Euroopa Ülemkogu eesistuja Donald Tusk ja Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker.

G20 kohtumise põhiteemadeks on pagulaskriis, majanduskasv ja kliimamuutus.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles