George ja Amal Clooney valmistuvad järeltulijateks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney and Amal Clooney arrive at The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating "China: Through the Looking Glass" on Monday, May 4, 2015, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
George Clooney and Amal Clooney arrive at The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating "China: Through the Looking Glass" on Monday, May 4, 2015, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Foto: Evan Agostini/AP

Hollywoodi kaunis ja küps staarpaar George Clooney ja tema kaasa Amal Clooney valmistuvad perelisaks ning kujundavad oma Ameerika ja Inglismaa kodusid lapsesõbralikeks.

Filmistaar George ja tema advokaadist kaasa Amal plaanivad jutuka allika sõnul oma peret veelgi suurendada ja last saada.

«Nad on juba alustanud valmistumisega ning rääkinud sõpradele, kuidas nad on ehitanud samasugused majaosad mõlemates kodudes koos beebi spa, mängutoa, laste raamatukogu ja ruumidega lapsehoidja jaoks,» pajatas allikas ajakirjale Closer.

Foto: Charles Sykes/AP

54-aastane näitleja kaalub lisaks ka adopteerimist nagu tema lähedased sõbrad Brad Pitt ja Angelina Jolie ning on neilt nõuandeid küsinud.

«George ei oodanud, et ta leiab sellise õnne nagu tal on Amaliga, seega ta on avatud võimalustele olemast pereinimene,» lisas allikas. Lisaks olevat Amal rohkem kui valmis emaks saama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles